- 1404/06/17 پیشرفت توسعه بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان و ارتقای زیرساختهای بهداشت و درمان گیلان
- 1404/06/17 پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت سالروز قیام خونین ۱۷ شهریور
- 1404/06/16 بیست یکمین دوره ضیافت اندیشه استادان و اعضای هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/06/15 تاکید بر جلب اعتماد ذینفعان و جذب خیرین سلامت در لاهیجان و آستانهاشرفیه
بیست و چهارمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه پیگیری در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت( اجرای مصوبات بند 3 و 8 صورتجلسه بررسی سیمای سلامت استان) در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
بیست و چهارمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه پیگیری در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت در تاریخ 1402/11/30حضور سرپرست امور روستایی استانداری گیلان، کارشناس دفتر امور روستایی استانداری گیلان ، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، نماینده سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه( کارشناس مسئول سلامت محیط مرکزبهداشت رشت)، و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که طی این جلسه که در راستای اجرای مصوبات بند 3 و 8 صورتجلسه بررسی سیمای سلامت استان در مورخ 25/10/1402 با محوریت در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت تشکیل شده بود به مواردی از قبیل محصولاتی از قبیل برنج، چای، زیتون، کیوی، بادام زمینی، شناسنامه دارکردن زمین های کشاورزی، گواهی سلامت محصولات غذایی صاداراتی و حمایت و همکاری دستگاهها و سازمان های مرتبط و غیره بحث ، گفتگو قرار گرفت و مصوباتی به مصوب گردید.
