- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان رودسر
به همت دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، در روز یکشنبه مورخ 1398/3/12 کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان رودسر برگزار گردید.
به همت دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، در روز یکشنبه مورخ 1398/3/12 کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان رودسر با حضور دکتر علی داودی -رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان گیلان- و مسئولین شهرستان رودسر برگزار گردید.
دکنر داودی در این کارگاه گفت : ۹۳ هزار نفر از مردم شهرستان رودسر تحت غربالگری فشار خون قرار می گیرند
ایشان با اشاره به شروع این برنامه از ۱۷ خرداد در سراسر استان مشارکت کلیه سازمانها در این امر را خواستار شد

نظر دهید