اخبار فوری
- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
برگزاری اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گیلان در سال 1398 در استانداری گیلان
به همت دانشگاه علوم پزشکی گیلان اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گیلان در سال ۹۸_ با حضور مسئولین استانی در استانداری گیلان برگزار گردید.

نظر دهید