- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
ششمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید
ششمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان در تاریخ 1402/06/06 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر آزمایشگاه کنترل موادغذایی،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه، گروه بهبود تغذیه و جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه، تشکیل گردید که در این نشست به موضوعات از قبیل قرائت مفاد صورتجلسه قبلی، لزوم تقویت اقدامات مبنی بر برخورداری آحاد جامعه از نان کامل ،نوع کیفیت آرد، بهداشت نانوایی ها، نمک در نان، تخمیر خمیر نان، افزودنی های مجاز و غیر مجاز در نان، نحوه نظارت برآرد و نان در استان، اطلاع رسانی جامعه،تشکیل کمیته برون بخشی وانجام هماهنگی های لازم باحضوراعضا وغیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.