- 1404/04/31 برگزاری نشست هم اندیشی اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت
- 1404/04/31 ۱۶ مصدوم در حادثه آتشسوزی مجتمع ونوس منطقه آزاد انزلی
- 1404/04/31 «پزشکی در تراز قانون» راهی برای سلامت عادلانه و مستند
- 1404/04/31 برگزاری سومین ملاقات مردمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تیرماه ۱۴۰۴
ششمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید
ششمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان در تاریخ 1402/06/06 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر آزمایشگاه کنترل موادغذایی،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه، گروه بهبود تغذیه و جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه، تشکیل گردید که در این نشست به موضوعات از قبیل قرائت مفاد صورتجلسه قبلی، لزوم تقویت اقدامات مبنی بر برخورداری آحاد جامعه از نان کامل ،نوع کیفیت آرد، بهداشت نانوایی ها، نمک در نان، تخمیر خمیر نان، افزودنی های مجاز و غیر مجاز در نان، نحوه نظارت برآرد و نان در استان، اطلاع رسانی جامعه،تشکیل کمیته برون بخشی وانجام هماهنگی های لازم باحضوراعضا وغیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.
