- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
اولین جلسه سلامت و امنیت غذایی با محوریت تبیین وتشریح سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان برای سازمانهای درون و برون بخشی برگزار گردید.
جلسه سلامت و امنیت غذایی با محوریت تبیین وتشریح سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان برای سازمانهای درون و برون بخشی در تاریخ 1402/02/11با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و معاون درمان دانشگاه، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه، مدیر درمان معاونت درمان دانشگاه، رئیس گروه بیماریها غیرواگیر معاونت بهداشتی، مدیر نظارت بر فرآورده هایی خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، کارشناس بیماریها معاونت بهداشتی و کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و کارشناسان و نمایندگان تام الااختیار سازمانهای برون بخشی(مدیریت و برنامه ریزی، امور اجتماعی استانداری، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه گیلان، دامپزشکی استان)تشکیل گردید که در این نشست، به مباحثی از قبیل اینکه گروه بندی در قالب تیم های کوچکتر ادارات و سازمانها برای تبیین و تشریح بهتر وظایف و همکاری دستگاهها برای اجرای سند و همچنین به تبیین وتشریح سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان برای گروه فوق الذکر منجمله اهداف سند که شامل 13هدف، جداول فعالیتها وشرح وظایف ادارات و سازمانهای استانی درراستای اهداف سند و اجرای آن پرداخته و پس از بحث، گفت و گو مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.