- 1404/05/01 عیادت و دلجویی استاندار گیلان از مصدومان حوادث انفجار
- 1404/05/01 فیزیوتراپیستها و رادیوتراپیستها؛ طلایهداران بازتوانی و حمایت از بیماران
- 1404/05/01 صرفهجویی ۳۰ درصدی در مصرف گاز بیمارستانهای گیلان با اجرای طرح بهینهسازی انرژی
- 1404/05/01 پیام تسلیت دکتر آشوبی در پی درگذشت مادر شهید و والده رئیس اداره مامایی وزارت بهداشت
چهارمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت سلامت و کیفیت نان در سال 1402 برگزار گردید.
جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت سلامت و کیفیت نان در تاریخ 1402/05/16با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در این نشست، به موضوعات از قبیل لزوم تقویت اقدامات مبنی بر برخورداری آحاد جامعه از نان کامل ، سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان، دستور کار برای مجمع سلامت استان،کارگروه سلامت شهرستانها، برنامهNCD ، برنامه ایمنی آب و فاضلاب، برنامه ایمنی موادغذایی(سلامت و کیفیت نان، برنج)، جوانی جمعیت، مدیریت پسماند، خودکشی، هاری و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.
