• 1404/05/29 - 06:02
  • تعداد بازدید خبر : 48
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارزیابی شاخص‌های سلامت برنج استان در معاونت غذا و دارو دانشگاه

هفتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ هفتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان به میزبانی این معاونت و با حضور نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد، جهاد کشاورزی، مؤسسه تحقیقات برنج و گیاه‌پزشکی، شرکت آب منطقه‌ای، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه امنیت غذایی استان برگزار شد.

این نشست با هدف اعتبارسنجی برنامه سلامت برنج استان تشکیل شد و طی آن دستورالعمل‌ها، ضوابط و استانداردهای موجود در زمینه نوع بذر، کودهای مصرفی، سلامت خاک و آب، مخاطرات احتمالی، مکان و روش نمونه‌برداری از خاک، آب و محصول برنج، آزمون‌های مرتبط و تجهیزات مورد نیاز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است بررسی وضعیت سلامت محصولات کشاورزی بر اساس مصوبات شورای سلامت استان در دستور کار سازمان‌های مرتبط قرار دارد و در همین راستا، محصول برنج تولیدی استان نیز پس از انجام بررسی‌های فنی، از نظر شاخص‌های سلامت مورد ارزیابی قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 143292
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/05/29 06:02
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy