- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
کارگاه باز آموزی پیشگیری و کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای غیرواگیر در دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمان استان گیلان در سال 1403 برگزارشد.
کارگاه باز آموزی پیشگیری و کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای غیرواگیر در تاریخ 1403/10/18بصورت مجازی (ویبناری) به همت وتلاش دبیرخانه ساغ دانشگاه و با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه(آموزش مداوم) برای گروه هدف مدیران شبکه بهداشت، پزشکان عمومی، پزشکان مسئول مراکز جامع (عضو سامانه آموزش مداوم)، کارشناسان مسئول سلامت محیط وکار، کارشناسان مسئول بیماریها، تغذیه، رابطان سلامت و امنیت غذایی،کارشناسان برون بخشی مرتبط با برنامه و اعضای پیام گزاران سلامت استان و اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان با هدف ارتقاء فرهنگ و سواد غذا و تغذیه و سند ملی دانش بنیان و سند پشتیبان امنیت غذا و تغذیه و به منظور توانمند سازی افراد در جهت ارتقاء سلامت جامعه، در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید. که در این کارگاه یک روزه اساتیدی از هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اصفهان، مازندران، تهران و دکترسید محسن مداح متخصص تغذیه از بخش خصوصی مطالب ارزنده علمی وکاربری را برای شرکت کنندگان بیان نمودند.