• 1404/02/21 - 06:14
  • تعداد بازدید خبر : 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پنجمین نشست کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه کمیته فنی درون بخشی در سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

 پنجمین نشست کمیته فنی  سلامت و امنیت غذایی و  اولین  جلسه کمیته فنی درون بخشی در سال 1404 در تاریخ 1404/02/20 با حضور  مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی، کارشناس  تغذیه و رژیم درمانی معاونت درمان، مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان، کارشناس تغذیه اداره تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی، کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس سلامت و امنیت غذایی  استان تشکیل گردید. این  جلسه ضمن بیان، بررسی و هماهنگی مطابق محوریت دستور جلسه  به مواردی منجمله : استقرار سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه در کشور ( تشکیل کمیسیون سلامت و تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان)،  سلامت محصولات کشاورزی، آموزش و اطلاع رسانی در امر  سلامت، کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح تولید  و عرضه و فروش ، عرضه مواد غذایی در دستفروشی ها و بازارچه های محلی، نظارت برکارخانه جات تولید کنسانتره میوه جات در گیلان، گزارشی از بازدید و نظارت بر فروش و عرضه از ممنوعیت قرص برنج در گیلان، کمبود برخی از اقلام و کالاهای مواد غذایی در بیمارستانهای استان، عدم آبیاری مزارع با پساب و فاضلاب  محصولات کشاورزی، مدیریت پسماند،، چالشها و مشکلات در حوزه سلامت، کمبود نیروی انسانی حوزه سلامت دانشگاه، برنامه ملی فرهنگ و سواد تغذیه ای، مطالبه گری و  حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها  برای ارتقاء سلامت  و   نقش همکاری های  درون و برون بین بخشی در  ارتقای سلامت و غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی تصویب گردید.

 

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 139284

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1404/02/21 06:14