- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
پنجمین نشست کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه کمیته فنی درون بخشی در سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
پنجمین نشست کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه کمیته فنی درون بخشی در سال 1404 در تاریخ 1404/02/20 با حضور مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی معاونت درمان، مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان، کارشناس تغذیه اداره تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی، کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید. این جلسه ضمن بیان، بررسی و هماهنگی مطابق محوریت دستور جلسه به مواردی منجمله : استقرار سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه در کشور ( تشکیل کمیسیون سلامت و تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان)، سلامت محصولات کشاورزی، آموزش و اطلاع رسانی در امر سلامت، کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح تولید و عرضه و فروش ، عرضه مواد غذایی در دستفروشی ها و بازارچه های محلی، نظارت برکارخانه جات تولید کنسانتره میوه جات در گیلان، گزارشی از بازدید و نظارت بر فروش و عرضه از ممنوعیت قرص برنج در گیلان، کمبود برخی از اقلام و کالاهای مواد غذایی در بیمارستانهای استان، عدم آبیاری مزارع با پساب و فاضلاب محصولات کشاورزی، مدیریت پسماند،، چالشها و مشکلات در حوزه سلامت، کمبود نیروی انسانی حوزه سلامت دانشگاه، برنامه ملی فرهنگ و سواد تغذیه ای، مطالبه گری و حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها برای ارتقاء سلامت و نقش همکاری های درون و برون بین بخشی در ارتقای سلامت و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی تصویب گردید.