- 1404/04/30 ضرورت آمادگی فرهنگی در شرایط بحرانی و پیگیری برنامههای هدفمند دانشجویی در سال تحصیلی جدید
- 1404/04/30 بررسی چهار پرونده مرگ در سومین نشست مورتالیتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/04/30 پیام تسلیت مدیریت روابط عمومی دانشگاه به حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق کریمی
- 1404/04/30 فیلم | توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص حادثه انفجار گاز در رشت
پخت آزمایشی نان کامل با حضور مدیر کل اداره هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان و اعضای کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان گیلان در دو واحد نانوایی در سطح شهر رشت- 3 مهر 1403 مهر 1403
در راستای اجرای مصوبات قبلی چهارمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 با هماهنگی های صورت گرفته توسط دبیرخانه سلامت وامنیت غذایی استان با همکاری ریس اتحادیه صنفی نانوایان در تاریخ 1403/07/03 باحضور مدیر کل اداره هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان جناب دکتر حسین ذاکر استقامتی و اعضای کمیته آرد و نان کامل استان گیلان(نمایندگان درون و برون بخشی) بصورت آزمایشی در ساعات اولیه صبح از دو واحد نانوایی درسطح شهر رشت ( سنگکی -تافتونی) بصورت میدانی درحضور مشتریانی که برای خرید نان در نانوایی های مذکور بودند پخت نان کامل صورت پذیرفت و آگاهی و اطلاع رسانی در خصوص اهمیت استفاده از نان کامل برای آنها توسط اعضا و کارشناسان تشریح گردید. و استقبالی خوبی هم بعد مشاهده نان کامل از سوی مشتریان صورت پذیرفت.
