- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
دومین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت پیشگیری و کنترل بیماریهای فصلی و بیماریهای منتقله از آب و غذا برگزار گردید.
جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت پیشگیری و کنترل بیماریهای فصلی و بیماریهای منتقله از آب و غذا در تاریخ 1402/02/25 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در این نشست، به موضوعات از قبیل پیشگیری و کنترل بیماریهای فصلی ، بیماریهای منتقله از آب و غذا، سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان، سند سلامت سالمندی، بسته خدمات پایه سلامت کارکنان، برنامه راهبردی کنترل ایدز، قانون جوانی جمعیت،کنترل پشه آئدس، سلامت روان، خودکشی، تغذیه، مجمع سلامت شهرستان و استان،کارگروه سلامت شهرستانها، الگوی همت، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، برنامهNCD ،اثرات تغییرات اقلیم بر سلامت و امنیت غذایی، طرح پزشک خانواده شهری، تبصره 5 بند ب ماده 39 قانون مالیات برارزش افزوده، کمیته دیده بانی، کارگروه صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی، طرح مشکلات سلامت به منظور دستور کار در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری و غیره بحث، گفت و گو شد و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.