• 1404/01/24 - 07:56
  • تعداد بازدید خبر : 9
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اولین نشست جلسه کمیته فنی برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

 اولین  نشست جلسه کمیته فنی  برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و  اولین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1404 در تاریخ 1404/01/23با حضور معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیر زارعت سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، رئیس اداره پشتیبانی و تجهیزات شبکه ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان، کارشناس موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، کارشناس مسئول زارعت سازمان جهاد کشاورزی استان، کارشناس مسئول قرنطینه سازمان جهاد کشاورزی استان ، سرپرست گروه محیط زیست، توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی استان، و کارشناس سلامت و امنیت غذایی  استان تشکیل گردید این جلسه در راستای  اجرای مصوبه بند 4  هفتمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست مورخ 1403/12/13مبنی تدوین برنامه یکپارچه ایمنی سلامت محصولات کشاورزی با برش استانی تشکیل شده بود با بحث و بررسی و ارائه نظرات در این کمیته فنی و تخصصی برون بخشی به انتخاب محل و شهرستان رشت و خمام( با در نظر داشتن شاخصهای تولید برنج توسط معاونت تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان) به علت سطح زیر کشت زیاد در این شهرستانها انتخاب گردید و  به مواردی منجمله :سلامت محصولات کشاورزی، آموزش و اطلاع رسانی  سلامت و بهداشت به کشاورزان، پیشگیری و کنترل و کاهش آلودگی در محصولات کشاورزی منجمله برنج،  عدم آبیاری مزارع با پساب و فاضلاب مزارع برنج در برخی از شهرستانهای استان،  کاهش درصد سموم دفع آفات نباتی، نیترات و فلزات سنگین در برنج،  خلاصه مروری بر کلیات پیش نویس برنامه یکپارچه  ایمنی محصولات کشاورزی استان گیلان که شامل:(مدول اول: تشکیل تیم ، مدول دوم: توصیف سیستم ، مدول سوم و چهارم، پنجم و ششم: شناسایی رویدادهای مخاطره آمیز و ارزیابی اولیه و ثانویه خطرات، طرح های توسعه و ارتقاء، برنامه های پایش بهره برداری اقدامات کنترلی ، مدول هفتم: اعتبار سنجی برنامه ایمنی محصولات ، مدول هشتم: تدارک دستورالعمل های مدیریتی ، مدول نهم: برنامه های پشتیبان برنامه ایمنی محصولات ، مدول دهم: برنامه بازنگری) ، محرمانه بودن اطلاعات و دیتاها ارائه شده توسط دستگاهها و سازمانها تا تکمیل برنامه یکپارچی ایمنی سلامت محصولات کشاورزی، الگو برداری از برنامه ایمنی سلامت آب آشامیدنی، آلودگی زیست محیطی استان،  انبار داری محصولات کشاورزی، فلزات سنگین در آب و خاک، آلودگی های ناشی از پسماندها و شیرابه های ناشی از آنها، تهدید کننده های عمومی، مطالبه گری و  حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها  برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، تامین اعتبار برای اجرای برنامه،  نقش همکاری های  درون و برون بین بخشی در  ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی به تصویب گردید
  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 137757

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1404/01/24 07:56