- 1404/04/30 فیلم | توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص حادثه انفجار گاز در رشت
- 1404/04/29 ۱۷ مصدوم به دنبال حادثهای در دو واحد تجاری رشت
- 1404/04/29 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پی درگذشت مادر گرامی دکتر سید احمد قیامی تکلیمی
- 1404/04/29 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش
درباره خدمت
عنوان خدمت
نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی
شناسه خدمت
16041018000
گروه خدمت
معاونت بهداشتی
مشخصات خدمت
شرح خدمت
مدارک مورد نیاز
نوع خدمت
خدمت به شهروندان (G2C),خدمت به کسب و کار (G2B)
ماهیت خدمت
حاکمیتی
سطح خدمت
کشوری
رویداد خدمت
سلامت
نحوه شروع
تقاضای گیرنده خدمت,فرارسیدن زمانی مشخص,تشخیص دستگاه
قوانین و مقررات
نحوه دسترسی به خدمت
مرحله اطلاع رسانی خدمت الکترونیکی
اینترنتی
تلفن تماس
ستاد بهداشت محیط شهرستان ها و بهداشت محیط استان 01333323991
مرحله درخواست خدمت الکترونیکی
اینترنتی
تلفن تماس
01333323991
مرحله تولید خدمت (فرایند داخل دستگاه یا ارتباط با دیگر دستگاه ها ) غیرالکترونیکی
ضرورت مراجعه حضوری
مرحله ارائه خدمت
ضرورت مراجعه حضوری
مراجعه به دستگاه
سوالات متداول
جهت نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی، متصدیان مراکز چه اقدامی کنند؟
نیازی به اقدام متصدیان نمی باشد.بازرسین بهداشت محیط بر اساس دوره بازرسی از اماکن یادشده بازدید می نماید.
بیانیه سطح توافق خدمات
هدف از این توافقنامه سطح خدمت این است که به منظور ارائه با کیفیت خدمت ارائه شده توسط دانشگاه علوم پزشکی،کیفیت تحویل نظارت بر بهداشت اماکن تهیه ،توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی برای شهروند/متصدیان اماکن مورد توافق قرار گیرد.
براساس قانون مواد خوردنی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی موظف است از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید بهداشتی انجام داده و درصورت وجود مشکلات بهداشتی با تنظیم گزارش مراتب پیگیری قانونی می گردد.
زیر خدمات
شامل هیچ زیرخدمتی نمی باشد