- 13 مهر 1404 روحانیت دارای نقشی محوری در ایجاد و تقویت همدلی و آرامش دانشگاه است
- 13 مهر 1404 برگزاری جلسه برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر دقت، استمرار و ارتقای شاخصها
- 13 مهر 1404 سبزپوشان عرصه امنیت و نظم، جانشان را سپر آرامش مردم کردهاند
- 12 مهر 1404 ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی آستارا در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی گیلان
اولین کار گروه مشترک دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اداره اوقاف و مجمع خیرین سلامت
اولین کار گروه مشترک دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اداره اوقاف و مجمع خیرین سلامت در دفتر مجمع خیرین با محوریت رفع مشکلات موجود در حوزه املاک موقوفه دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت حقوقی دانشگاه:
با حضور آقای محمدرضا صحراپیما سرپرست مدیریت حقوقی دانشگاه، دکتر ژاله مرتضوی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان رشت در دفتر مجمع خیرین با محوریت رفع مشکلات موجود در حوزه املاک موقوفه دانشگاه برگزار گردید.
آقای محمدرضا صحراپیما در این نشست با تأکید بر اینکه تثبیت مالکیت و سند دار نمودن املاک و اراضی وقفی از مهم ترین برنامه های این دانشگاه است، گفت با سند دار کردن این گونه املاک در راستای اجرای قانون جامع حدنگار یا کاداستر، می توان از تعرضات غیرقانونی از موقوفات جلوگیری کرد.
وی افزود: با بیان اینکه این مهم یکی از مصادیق مهم حفظ و عین حراست از اصل موقوفات و در نتیجه صیانت از املاک و اراضی وقفی قلمداد می شود، همکاری های مشترک در سطح دانشگاه علوم پزشکی، اداره اوقاف و سایر ادارات مرتبط در اولویت قرار دارد.
لازم به ذکر است در این دیدار آقای دکتر فرحناک مسئول سامان بخشی املاک دانشگاه و جمعی از کارشناسان املاک اداره اوقاف حضور داشتند.
