- 1 آذر 1404 دیدار نماینده مردم رودبار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره مشکلات نظام سلامت
- 1 آذر 1404 ضرورت تعیین سرانه خدمات سلامت شناور برای استانهای مهمانپذیر
- 1 آذر 1404 به جایگاه قدسی خادمان نظام سلامت تعظیم میکنم و در کنارشان هستم
- 1 آذر 1404 «پردیس دانشگاهی لاکان رشت» محور توسعه سلامت، آموزش و پژوهش در گیلان است
اولین کار گروه مشترک دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اداره اوقاف و مجمع خیرین سلامت
اولین کار گروه مشترک دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اداره اوقاف و مجمع خیرین سلامت در دفتر مجمع خیرین با محوریت رفع مشکلات موجود در حوزه املاک موقوفه دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت حقوقی دانشگاه:
با حضور آقای محمدرضا صحراپیما سرپرست مدیریت حقوقی دانشگاه، دکتر ژاله مرتضوی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان رشت در دفتر مجمع خیرین با محوریت رفع مشکلات موجود در حوزه املاک موقوفه دانشگاه برگزار گردید.
آقای محمدرضا صحراپیما در این نشست با تأکید بر اینکه تثبیت مالکیت و سند دار نمودن املاک و اراضی وقفی از مهم ترین برنامه های این دانشگاه است، گفت با سند دار کردن این گونه املاک در راستای اجرای قانون جامع حدنگار یا کاداستر، می توان از تعرضات غیرقانونی از موقوفات جلوگیری کرد.
وی افزود: با بیان اینکه این مهم یکی از مصادیق مهم حفظ و عین حراست از اصل موقوفات و در نتیجه صیانت از املاک و اراضی وقفی قلمداد می شود، همکاری های مشترک در سطح دانشگاه علوم پزشکی، اداره اوقاف و سایر ادارات مرتبط در اولویت قرار دارد.
لازم به ذکر است در این دیدار آقای دکتر فرحناک مسئول سامان بخشی املاک دانشگاه و جمعی از کارشناسان املاک اداره اوقاف حضور داشتند.
