- 8 مهر 1404 تقویت همکاری علمی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با دفتر نهاد رهبری
- 8 مهر 1404 استفاده از علم روز و هوش مصنوعی در پژوهش بسیار حیاتی است
- 8 مهر 1404 برگزاری دومین ملاقات مردمی مهرماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 7 مهر 1404 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پی مصیبت وارده به وزیر بهداشت
حضور معاون بهداشتی دانشگاه در آستارا به دنبال بروز سیل در این شهرستان
به دنبال آبگرفتگی و وقوع سیل در شهرستان آستارا، معاون بهداشتی دانشگاه در راستای جلوگیری از بروز و طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا و تاکید بر رعایت موازین بهداشتی در این شهرستان حضور یافت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ به دنبال بارش شدید باران طی ۴۸ ساعت گذشته در شهرستان آستارا و جاری شدن سیل، دکتر سید مهدی سلیمانی معاون بهداشتی دانشگاه در این شهرستان حضور یافت.
این حضور در راستای نگرانی از طغیان و بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا صورت پذیرفت و اقدامات لازم برای این مهم با حضور در این شهرستان مورد توجه قرار گرفت. از جمله طی دو روز گذشته ۲۳ مورد آزمایش کامل آب (کلرسنجی، کدورتسنجی و نمونه برداری) توسط همکاران حوزهی بهداشت محیط در این شهرستان انجام شده است.
علاوه بر این، دکتر سلیمانی ضمن بازدید از کلیهی واحدهای ستادی شبکه بهداشت و درمان آستارا و مرکز خدمات جامع سلامت لوندویل آستارا، در جمع مراقبین سلامت حضور یافت و از نزدیک بر اهمیت آموزش سلامت به مردم و اجرای غربالگریهای بیماریها در شرایط کنونی تاکید کرد.

نظر دهید