- 12 مهر 1404 ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی آستارا در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 12 مهر 1404 تأکید مسئولان لاهیجان و دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر تقویت نظام سلامت و رفع کمبود پزشک
- 12 مهر 1404 نشست «مدیریت بحران اقتصاد سلامت گیلان» در پی بدهکاری سنگین بیمهها
- 11 مهر 1404 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه (س)
توسط پلیس آگاهی استان گیلان؛
بازداشت فردی که خود را با جعل عنوان جراح مغز و اعصاب معرفی میکرد
در پی خبر بازداشت جراح مغز و اعصاب قلابی توسط پلیس آگاهی استان گیلان مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: فرد خاطی هیچ گونه مداخله ای در امور درمانی در سطح استان نداشته است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب دا)؛ دکتر زهره تیموری مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بازداشت فردی که با جعل عنوان جراح مغز و اعصاب در شهر رشت اقدام به کلاهبرداری مالی می کرد اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیری ها ی پلیس آگاهی استان این فرد کلاهبردار که با فریب و وعدههای دروغین، ۱۳۵ میلیارد ریال از قربانیانش اخاذی کرده بود، سرانجام با عملیات کارآگاهان آگاهی به دام افتاد.
مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: طی بررسی های به عمل آمده فرد متخلف با جعل این عنوان صرفا اقدام به کلاه برداری مالی از شرکتها و گاها جعل سند و این قبیل جرایم نموده و هیچ گونه مداخله ای در امور درمانی تاکنون نداشته و هیچ موردی نیز از سوی شهروندان گزارش داده نشده است.
دکتر تیموری افزود: فعالیت در هر یک از بیمارستانهای استان نیازمند طی کردن ضوابط و مراحل قانونی در معاونت درمان دانشگاه و اخذ پروانه مطب در شهر محل فعالیت از نظام پزشکی می باشد.
مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان هیچ گونه مماشات با متخلفان حوزه درمانی نخواهد داشت و شهروندان گرامی در مواجهه با موارد مشکوک حتما با سامانه ۱۹۰ یا پلیس ۱۱۰ تماس حاصل نمایند.


نظر دهید