• 1404/06/25 - 17:34
  • تعداد بازدید خبر : 84
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست نماینده پزشکان فول‌تایم با معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نماینده پزشکان فول‌تایم با معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ به‌منظور پیگیری مطالبات پزشکان فول‌تایم، دکتر محمدرضا مبین، نماینده پزشکان فول‌تایم دانشگاه با دکتر مصطفی گل‌شکن، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، دکتر مبین، نماینده پزشکان فول‌تایم با اشاره به دغدغه‌های جدی همکاران خود، موضوعاتی از جمله تأخیر در پرداخت کارانه‌ها، مطالبات معوقه و برخی مسائل پرسنلی را مطرح کرد و بر ضرورت پیگیری سریع و حل‌وفصل این موارد تأکید نمود.

دکتر گل‌شکن در واکنش به دغدغه‌ها، با ابراز همدلی نسبت به شرایط موجود، اظهار کرد: مشکلات و گلایه‌های پزشکان فول‌تایم به‌خوبی درک می‌شود و معاونت توسعه دانشگاه با تمام توان در حال پیگیری راهکارهای اجرایی برای بهبود شرایط و کاهش فشارهای مالی است.

وی افزود: با وجود دشواری‌های اقتصادی، دانشگاه تلاش می‌کند با اولویت‌بندی درست و تعامل سازنده با دستگاه‌های ملی و استانی، روند پرداخت مطالبات را تسهیل کند.

معاون توسعه دانشگاه همچنین بر اهمیت استمرار تعامل با نمایندگان پزشکان تأکید کرد و گفت: این نشست‌ها فرصت ارزشمندی برای شنیدن مشکلات و پیشنهادها است و تنها از مسیر همکاری و هم‌فکری می‌توان به راهکارهای عملی دست یافت.

در پایان، دکتر گل‌شکن ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند پزشکان فول‌تایم، بر عزم دانشگاه برای پیگیری جدی مسائل مالی و پرسنلی تأکید و قول مساعدت در جهت تسهیل روند پرداخت‌ها و ارتقای رضایتمندی آنان را داد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 144527
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/06/25 17:34
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy