رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در قرارگاه استانی جوانی جمعیت:
خدمات درمانی زوجهای نابارور گیلان تحت پوشش کامل بیمه قرار گرفت؛ اجرای موفق طرح نفس در تالش با احیا ۱۰۳ نوزاد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تحت پوشش کامل بیمه پایه قرار گرفتن کلیه خدمات درمانی زوجهای نابارور در استان گیلان خبر داد و گفت: عقد قـرارداد با مـراکز درمان ناباروری بیمارستان الزهرا (س)، یک بیمارستان خصوصی و یک موسسه درمان ناباروری و تعهد خدمات خـاص نابارور IVF، IUI ، ICSI ، FET خدمات جنین اهدایی و رحم اجاره ای فرد نابارور گیرنده از جمله این اقدامات است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز در نخستین نشست استانی جوانی جمعیت و حمایت از خانواده گیلان در تالار غدیر استانداری، با بیان اینکه نرخ باروری کلی در گیلان از ۱/۳۸ در سال ۱۳۹۵ به ۱/۰۶ در سال ۱۴۰۰ رسید، اظهار کرد: خوشبختانه طی دو سال اخیر شیب تند کاهش موالید در استان گیلان نسبتاً مهار شده و منفی است.
وی با اشاره به قانون جامع جوانی جمعیت و سهم قابل توجه این قانون در حوزه دانشگاه علوم پزشکی گیلان و وزارت بهداشت، افزود: از زمان ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بالای ۸۰ درصد از مواد قانونی در استان اجرا شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اقدامات انجام شده پیرامون صندوق رفاه دانشجویی مبنی بر پرداخت سالانه حداقل ۵۰ درصد ودیعه مسکن به دانشجویان فاقد مسکن، گفت: حدود سه میلیارد تومان تسهلات ودیعه مسکن در کنار پرداخت هدایا به دانشجویان صاحب فرزند شده از جمله این اقدامات در حوزه دانشجویان است.
دکتر آشوبی با بیان اینکه پنج درصد اعتبارات پژوهشی به تحقیقات خانواده محور اختصاص یافته، گفت: چهار طرح تحقیقاتی آسیب شناسی معضل جوانی جمعیت در کلان منطقه یک و تبیین مداخلات منجر به اصلاح آن در دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصویب شده است.
وی از تجهیز و راه اندازی چندین مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان خبر داد و گفت: خوشبختانه سه مرکز تخصصی ناباروری در مرکز استان و علاوه بر آن در شرق و غرب استان نیز این مراکز فعال و هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین از عقد قرارداد با سه مرکز ناباروری خصوصی با بیمه پایه جهت کمک به جوانی جمعیت و افزایش زادآوری خبر داد.
دکتر آشوبی از تحت پوشش کامل بیمه پایه قرار گرفتن کلیه خدمات درمانی زوجهای نابارور در استان گیلان خبر داد و افزود: عقد قـرارداد با مـراکز درمان ناباروری بیمارستان الزهرا (س)، یک بیمارستان خصوصی و یک موسسه درمان ناباروری و تعهد خدمات خـاص ناباروری IVF ، IUI ،ICSI ، FET خدمات جنین اهدایی و رحم اجاره ای فرد نابارور گیرنده بر اساس سطح مجوز مراکز درمان ناباروری از جمله این اقدامات است.
وی یکی از بندهای قانون جوانی جمعیت را تحت پوشش بیمهای قرار گرفتن کلیه مادران طی دوران بارداری و شیردهی و کودکان تا پایان پنج سالگی دانست و گفت: علاوه بر خدمات مذکور، درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در مراکز درمانی گیلان نیز آغاز شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ارتقای مهارت مامایی کشور و افزایش تعداد ماماها به ازای هر دو مادر در حال زایمان یک ماما را از قوانین مطرح برشمرد و گفت: در همین راستا رشته دکتری مامایی و کارشناسی ارشد مشاوره در مامایی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه اندازی شده است.
دکتر آشوبی کنترل و مهار سقط جنینی را یکی از اقدامات ارزشمند در دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانست و افزود: جلوگیری از ۱۰۳ سقط جنین فقط در شهرستان تالش با اجرای موفق طرح نفس انجام شده که قابل توجه و شایسته تحسین است.
پایان پیام/

نظرات
0 نظر برای این مطلب وجود دارد
- شروع پویش سلامت دهان و دندان در دانشکده دندانپزشکی
- کارگاه آموزشی سرطان پستان ویژه ماماهای منتخب شهرستانها برگزار شد
- باید از پایاننامه به محصول و از پژوهش به فناوری برسیم
- سکوت در برابر تهمت، همدستی با گناه است
- دیدار صمیمانه دکتر مهرابیان با همکاران اداره مشاوره سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- اطلاعیه شماره ۲ آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴
- اطلاعیه ثبتنام پذیرفتهشدگان جدیدالورود آزمون سراسری کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی ۱۴۰۴
- گرامیداشت روز جهانی کودک در بیمارستان رسالت ماسال
- اطلاعیه شماره ۱ آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴
- بازدید معاون آموزشی دانشگاه از دانشکده داروسازی
- ویزیت رایگان سالمندان در روستای شیرکوه با حضور تیم سلامت توتکابن
- جلسه ی مشترک هیأت اجرایی و هیأت نظارت نهمین دوره انتخابات نظام پزشکی استان برگزار شد.
- دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با پروفسور پیروز لاهیجی
- آخرین حلقه درمان شرق گیلان در آستانه تکمیل
- صعود همکاران معاونت بهداشت به بام گیلان
- اعلام روزشمار هفته بهداشت روان ۱۴۰۴
- اطلاعیه شماره ۲ آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴
- اطلاعیه ثبتنام پذیرفتهشدگان جدیدالورود آزمون سراسری کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی ۱۴۰۴
- اطلاعیه شماره ۱ آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴
- حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر بالین مصدوم حادثه انفجار انزلی در بیمارستان ولایت
- راهنمای نحوه رای دادن الکترونیک نهمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی
- خبر خوب | دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جمع ۷ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور
- بازدید معاون وزیر بهداشت از بیمارستان و مجتمع دانشگاهی لاکان رشت
- پیام تسلیت مدیریت روابط عمومی دانشگاه در پی درگذشت فرزند همکار معاونت درمان
- گیلان در اجرای پزشک خانواده مظلوم واقع شد
- دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با پروفسور پیروز لاهیجی
- روزشمار هفته پویش سلامت دهان و دندان ۱۴۰۴
- نرخ باروری گیلان به زیر یک رسید؛ بازگشت به وضعیت پایدار بیش از سه دهه زمان میبرد
- حضور معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سی و دومین اجلاس سراسری نماز
- بازدید معاون فرهنگی وزیر بهداشت از خوابگاههای دانشجویی گیلان
نظر دهید