- 12 آبان 1404 پزشک خانواده، مسیر تحول نظام سلامت و بازتعریف رابطه مردم با نظام بهداشتی کشور
- 11 آبان 1404 اعلام زمان و مکان مراسم یادبود درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 11 آبان 1404 فرمانده سپاه قدس گیلان درگذشت والده دکتر آشوبی را تسلیت گفت
- 11 آبان 1404 پیام قدردانی دکتر آشوبی در پی همدردی گسترده جامعه دانشگاهی، نظام سلامت، مسئولین کشوری و استانی
نشست صمیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با دبیران اعضای شورای صنفی دانشجویان
نشست صمیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با دبیران اعضای شورای صنفی دانشجویان در راستای بررسی خواستهها و مشکلات دانشجویان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وبدا) ؛ نشست صمیمی دکتر فردین مهرابیان-معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با دبیران اعضای شورای صنفی دانشجویان ، در سالن اجلاس این معاونت برگزار شد.
در این نشست، دبیران شورای صنفی مباحث مختلف صنفی و رفاهی از جمله مشکلات ایاب و ذهاب دانشجویان، کیفیت تغذیهی دانشجویی، مشکلات سیستمهای سرمایشی در سراهای دانشجویی را مطرح کردند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به لزوم دقت و توجه دانشجویان در نگهداری از اموال دولتی، خاطرنشان کرد: لازم است دانشجویان امانتدار بیت المال باشند و دقت کافی را در نگهداری از این وسایل داشته باشند.
وی افزود: تامین هزینه برای خرید مجدد لوازمی همچون کولر، ماشین لباسشویی، یخچال و... با توجه به شرایط کنونی، بسیار سخت است.
دکتر مهرابیان در ادامه تاکید کرد: این تعاملات باید دو سویه باشد و دانشجویان در کنار مطالبهگری، لازم است وظیفهی خود را در حفظ و نگهداری از اموالی که به آنان سپرده شده، به خوبی انجام دهند تا در اختیار آیندگان نیز قرار گیرد.
لازم به ذکر است؛ دکتر غلامرضا فلاح سخنگویی-مدیر امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مهندس سیامک محمدی-سرپرست اداره سراهای دانشجویی و مریم پور حجت_ مسوول مالی معاونت نیز در این نشست حضور داشتند

نظر دهید