اخبار فوری
- 6 آذر 1404 نخستین نشست بررسی چالشهای مهندسی پزشکی گیلان برگزار شد
- 6 آذر 1404 درگذشت ناصر مسعودی پیشکسوت موسیقی گیلان، ضایعهای جبرانناپذیر برای فرهنگ و هنر
- 5 آذر 1404 نشست رئیس سازمان غذا و دارو با داروسازان گیلان برای بررسی چالشهای صنفی
- 5 آذر 1404 بازدید معاون وزیر بهداشت از بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان
توزیع و عرضه نوار تست قند خون صرفا از طریق داروخانه ها مجاز است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از توزیع و عرضه نوار تست قندخون از طریق داروخانه ها، خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر نسیبه یوسفیان-معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص، اظهار کرد؛ جهت جلوگیری از اختلال در توزیع و سهولت دسترسی عموم مردم به اجرای کامل طرح کنترل اصالت ، توزیع و عرضه نوار تست قندخون با همکاری شرکت های پخش تجهیزات و ملزومات پزشکی صرفا از طریق داروخانه ها، مجاز می باشد.
دکتر یوسفیان در ادامه با بیان اینکه هرگونه عرضه نوارتست قندخون خارج از روال تعریف شده به عنوان تخلف محسوب می شود و قابلیت پیگرد قانونی دارد، تصریح کرد؛ اجرای کامل طرح اصالت سنجی در داروخانه ها برای کالای نوار تست قند خون الزامی می باشد.
معاون غذا و دارو در پایان، یادآور شد؛ تمامی تامین کنندگان نوار تست قندخون موظف به ثبت اطلاعات فروش خود در سامانه انبار مجازی بوده وهمچنین، همه شرکت های تامین کننده دستگاه و نوار تست قندخون نیز موظف به درج قیمت مصوب بر روی کالاها می باشند.
تصویر نویسنده :

نظر دهید