اخبار فوری
- 1 آذر 1404 دیدار نماینده مردم رودبار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره مشکلات نظام سلامت
- 1 آذر 1404 ضرورت تعیین سرانه خدمات سلامت شناور برای استانهای مهمانپذیر
- 1 آذر 1404 به جایگاه قدسی خادمان نظام سلامت تعظیم میکنم و در کنارشان هستم
- 1 آذر 1404 «پردیس دانشگاهی لاکان رشت» محور توسعه سلامت، آموزش و پژوهش در گیلان است
برگزاری نشست فوقالعاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی در بیمارستان آستارا
نشست فوقالعادهای با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور تسریع و تسهیل ارایه خدمات سلامتمحور به سیلزدگان آستارا برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، عصر امروز نشست فوقالعاده بررسی نظام مراقبت های بهداشتی و درمانی مناطق سیلزده آستارا با حضور دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیمارستان شهید دکتر بهشتی این شهرستان برگزار شد.
در این نشست آسیبهای احتمالی به زیرساختهای بهداشتی و درمانی مناطق سیلزده آستارا، نیازها و الزامات فوری مراکز سلامتمحور مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین در این نشست بر ضرورت بسیج همه امکانات، تجهیزات و استعداد نظام سلامت به جهت تسهیل و تسریع خدمات سلامت محور به مردم سیلزده تأکید شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به جریان سیل و احتمال انتقال برخی بیماریها به مردم، بر ضرورت تشدید مراقبت های بهداشتی از جمله چندبرابر شدن آزمایشات آب آشامیدنی در شهرستان تأکید کرد.
پایان پیام/
تصویر نویسنده :

نظر دهید