• 1404/03/14 - 10:14
  • تعداد بازدید خبر : 208
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تاکید بر توسعه فضای آموزشی و خوابگاه در نشست شورای سلامت لنگرود

در نشست شورای سلامت لنگرود، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر تبدیل دانشکده شرق گیلان به مجتمع آموزشی، احداث خوابگاه و توسعه زیرساخت‌های آموزشی با مشارکت خیران و دانشگاه تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ نشست شورای سلامت شهرستان لنگرود صبح امروز با حضور دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهرداد بائوج لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، دکتر یوسف گلشن فرماندار شهرستان و جمعی از مدیران و مسئولان حوزه سلامت، در سالن اجلاس دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی شرق گیلان برگزار شد.

دکتر آشوبی در این نشست، با اشاره به اهمیت نقش این دانشکده در تربیت نیروی انسانی حوزه سلامت در شرق استان، اظهار کرد: ضروری است این دانشکده به یک مجتمع آموزشی مستقل تبدیل شود و برای هر دانشکده (پرستاری، مامایی و پیراپزشکی) رئیس مستقل تعیین شود.

وی همچنین احداث خوابگاه دانشجویی را از نیازهای فوری این دانشکده دانست و گفت: توسعه فضای آموزشی با احداث ساختمان‌های جدید نیز باید در اولویت قرار گیرد و طرح آن با همکاری خیرین و دانشگاه علوم پزشکی گیلان تهیه خواهد شد.

مهندس مهرداد بائوج لاهوتی نماینده مردم لنگرود نیز با اشاره به ظرفیت‌های موجود، اظهار کرد: پنج هزار مترمربع زمین توسط خیران برای توسعه دانشکده اهدا شده که این اقدام می‌تواند در پیشبرد طرح‌های توسعه‌ای بسیار مؤثر باشد.

به گفته وی، خوابگاه دانشجویی، تعیین چارت سازمانی دانشکده و ارتقای ساختار آن از مهم‌ترین اولویت‌هاست و همچنین، یکی از خیران اعلام آمادگی کرده که زمین لازم برای احداث خوابگاه را اهدا کند.

لاهوتی همچنین احداث مرکز جامع سلامت چمخاله را یکی دیگر از نیازهای جدی شهرستان دانست که باید پیگیری و در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

دکتر یوسف گلشن، فرماندار شهرستان لنگرود نیز اظهار کرد: در حال حاضر، هشت مرکز بهداشتی جدید در شهرستان در حال احداث است و تعدادی از خانه‌های بهداشت نیز آماده بهره‌برداری هستند.

وی تجهیز و نوسازی مراکز بهداشتی را از نیازهای مهم شهرستان برشمرد و گفت: فعالیت‌های علمی، پژوهشی و خدماتی دانشکده شرق گیلان در شهرستان، یکی از نقاط قوت دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.

گفتنی است؛ دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی شرق گیلان مستقر در شهرستان لنگرود، هم‌اکنون ۷۵۰ دانشجو و حدود ۵۰ عضو هیئت علمی دارد و نقش مهمی در ارائه آموزش‌های سلامت‌محور به شرق استان گیلان ایفا می‌کند.

  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 140597

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/03/14 10:14