• 1404/02/28 - 10:35
  • تعداد بازدید خبر : 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بررسی کیفیت تغذیه دانشجویی و برنامه‌ریزی اردوهای دانشجویی در جلسه شورای مدیران معاونت فرهنگی دانشگاه

جلسه شورای مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با محوریت برنامه‌ریزی دقیق برای اردوها و نظارت مستمر بر کیفیت تغذیه دانشجویان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ جلسه شورای مدیران حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر فردین مهرابیان، معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیران و روسای ادارات مربوطه برگزار شد.

در این جلسه برنامه‌های استراتژیک و عملیاتی معاونت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

یکی از محورهای اصلی جلسه موضوع اردوهای دانشجویی بود که دکتر مهرابیان بر ضرورت اخذ مجوز از دانشگاه برای هر اردو و ارسال درخواست‌ها با حداقل دو هفته پیش‌بینی تأکید کرد.

وی همچنین با توجه به تغییر پیمانکار تغذیه از ابتدای خرداد، نگرانی خود را در مورد کیفیت تغذیه دانشجویان ابراز و بر ضرورت نظارت مستمر و دقیق در این زمینه تأکید کرد و افزود: حتی یک روز ارایه غذای نامناسب می‌تواند نارضایتی گسترده دانشجویان را به دنبال داشته باشد.

در ادامه گزارش عملکرد بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه توسط عبدالله عموزاد، مدیر فرهنگی ارائه شد. برنامه‌ریزی برای حضور در این مرحله از ضروریات برنامه‌های آتی معاونت فرهنگی دانشگاه خواهد بود.

وی همچنین گزارشی از بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت ارائه و از راهیابی جمعی از دانشگاهیان به مرحله نهایی این جشنواره در زنجان خبر داد و اظهار داشت: لازم است برنامه‌ریزی دقیقی برای حضور دانشگاهیان منتخب در مرحله نهایی جشنواره انجام دهیم.

همچنین دکتر فلاح سخنگویی، مدیر دانشجویی در زمینه تغذیه دانشجویی گفت: باید نظارت بر حوزه تغذیه دانشگاه به گونه‌ای باشد که غذای با کیفیت و متناسب نیاز‌های تغذیه‌ای دانشجویان باشد. وی همچنین بر اهمیت تکمیل سیستم گیت ورود و خروج برای افزایش امنیت و نظم دانشگاه تأکید کرد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 139672

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/02/28 10:35