پیوستن رئیس پلیس راه گیلان به پویش «نه به تصادف»
رئیس پلیس راه گیلان با تاکید بر اینکه پلیس راه همیشه در میدان است، به پویش «نه به تصادف» پیوست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ سرهنگ جاور صفاری، رئیس پلیس راه گیلان، به پویش «نه به تصادف» پیوست و بر لزوم اقدامات مؤثر در کاهش حوادث رانندگی تأکید کرد.
در نشست مشترکی که با حضور دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برگزار شد، دو طرف بر همکاریهای بیشتر برای کاهش تصادفات و تلفات جادهای تأکید کردند.
دکتر آشوبی در این نشست با تقدیر از عملکرد پلیس راه گیلان، اظهار کرد: پلیس راه بهخوبی مسیرها و نقاط حادثهخیز را میشناسد و با تلاشهای این مجموعه، آمار تصادفات کاهش یافته است.
به گفته وی، تشدید اقدامات انتظامی و اعمال قانون برای تحقق اهداف این پویش ضروری است.
سرهنگ صفاری رئیس پلیس راه گیلان نیز با اشاره به کاهش آمار تصادفات در استان گیلان، اظهار کرد: در نوروز سال گذشته ۲۲ نفر بر اثر تصادفات جان خود را از دست دادند. وی افزود: پلیس راه همیشه پای کار است و به این پویش اعتقاد دارد.
گفتنی است؛ در این نشست پلیس راه و دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای کاهش حوادث جادهای و حمایت از فرهنگ رانندگی ایمن تأکید کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین از پایش تصویری پلیس راه گیلان بازدید کرد و در جریان ورود و خروج مسافر از مبادی چهارگانه استان قرار گرفت.

نظر دهید