چهارشنبه 6 مرداد 1400
EN
تاریخ 1400/02/28     تعداد دفعات مشاهده 319 بار     ساعت 14:15:42     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

در جلسه شورای فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با تاسیس مرکز رشد بالینی در مرکز فوق تخصصی سوانح سوختگی و جراحی ترمیمی ولایت موافقت شد.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب‌دا)، جلسه شورای فناوری سلامت دانشگاه صبح امروز  با حضور دکتر محمدرضا نقی پور- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر احسان ابوطالب- مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه و اعضاء شورای فناوری سلامت به صورت ویدیوکنفرانس برگزار شد.

طی این جلسه، با تاسیس مرکز رشد بالینی در مرکز فوق تخصصی سوانح سوختگی و جراحی ترمیمی ولایت موافقت شد. همچنین با درخواست استقرار یک واحد فناور و هشت هسته فناور، درخواست تبدیل وضعیت یک هسته به واحد فناور و تمدید قرارداد یک واحد فناور نیز موافقت به عمل آمد.