چهارشنبه 6 مرداد 1400
تاریخ 1399/12/18         ساعت 07:28:51     گروه خبری اخبار پژوهشی ولایت

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن حضور در هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان، از فعالیت های این مرکز بازدید کرد
تصویر

به گزارش روابط عمومی هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان: دکتر نقی پور - معاون  تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز (شنبه)، جهت ارزیابی و بازدید میدانی از فعالیت های هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان، در بیمارستان ولایت رشت حضور یافتند.

وی در این بازید، ضمن تاکید بر انجام پژوهش های کاربردی و فناورانه، خاطر نشان کرد: تعامل، همراهی و همکاری بین گروهی در دانشگاه ها می‌تواند منجر به ارتقا و توسعه فعالیت های دانشگاهی شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ابراز امیدواری کرد،  مراکز پژوهشی بتوانند با بهره از امکانات و ظرفیت های دانشگاه و ارتباط با سازمان های فرادانشگاهی، از همه پتانسیل های موجود، برای بهبود فعالیت های پژوهشی استفاده کنند و جامعه از نتایج این امر، بهره مند شود.