شنبه 9 مرداد 1400
تاریخ 1400/03/26     تعداد دفعات مشاهده 390 بار     ساعت 12:27:36     گروه خبری اخبار معاونت توسعه مدیریت و منابع

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نحوه حضور و فعالیت واحدهای زیر مجموعه دانشگاه را اعلام نمود.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

دکتر صدیقی نژاد_ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص نحوه حضور کارکنان در واحدهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت؛

براساس بخشنامه استانداری گیلان و با توجه به قرارگیری اکثر شهرستان های استان گیلان در وضعیت زرد کرونایی، کلیه واحدهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با رعایت کامل ضوابط و پروتکل های بهداشتی، موظف به بکارگیری حداکثر ظرفیت کارکنان هر روز از ساعت 7:30 تا پایان وقت اداری می باشند و عدم اجرای مصوبه تخلف اداری محسوب می شود.

وی همچنین افزود: هرگونه تغییرات در مفاد بخشنامه پس از هماهنگی با مراجع ذیصلاح و رصد شرایط همه گیری ویروس کووید19 متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.