شنبه 9 مرداد 1400
تاریخ 1400/03/15     تعداد دفعات مشاهده 345 بار     ساعت 01:00     گروه خبری اخبار معاونت توسعه مدیریت و منابع

مصاحبه تخصصی داوطلبان رشته شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر سیستم در روز چهارشنبه 19 خرداد 1400 برگزار خواهد شد.
تصویر

قابل توجه شرکت کنندگان در آزمون استخدام ۲۴ بهمن ماه سال  ۹۹ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، متقاضی رشته های شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر سیستم دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

بدینوسیله به اطلاع می رساند؛ تاریخ برگزاری مصاحبه روز چهارشنبه 19 خرداد ماه سال جاری می باشد.

همچنین کلیه داوطلبان می بایست رأس ساعت 8 صبح در محل قرنطینه حضور یابند، موبایل و هرگونه وسایل ارتباطی از داوطلبان تحویل گرفته می شود و فهرست اسامی و امضای داوطلبان رأس ساعت 8:15 تهیه و در اختیار تیم مصاحبه کننده قرار خواهد گرفت. لذا افرادی که بعد از ساعت 8:15 وارد محل مصاحبه شوند به هیچ وجه حق مصاحبه نخواهند داشت و از ورود آن ها به قرنطینه جلوگیری می شود.

آدرس دقیق سالن برگزاری مصاحبه متعاقباً اعلام می گردد.

دریافت جزئیات دقیق سرفصل سوالات و چگونگی برگزاری فرایند مصاحبه

دریافت اطلاعات مربوط به محل های برگزاری مصاحبه به تفکیک قطب و دانشگاه