شنبه 9 مرداد 1400
تاریخ 1400/03/14     تعداد دفعات مشاهده 65 بار     ساعت 12:45:18     گروه خبری اخبار معاونت توسعه مدیریت و منابع

دکتر عباس صدیقی نژاد_ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با ارسال پیامی سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد را تسلیت گفت.
تصویر
در متن پیام دکتر صدیقی نژاد آمده است؛

بزرگداشت سی و دومین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ را به عموم مردم شریف ایران و بویژه جامعه دانشگاهی تسلیت عرض می کنم.

و اینک پس از گذشت سال‌ها از رحلت جانسوز آن امام راحل، با احساس تکلیفی خطیرتر از گذشته بار دیگر با آرمان‌های متعالی ایشان و شهدای عظیم الشان انقلاب اسلامی، تجدید پیمان می کنیم.

امید می‌رود دانشگاهیان عزیز در سایه خودباوری، پشتکار و روشنفکری منشاء خیر و برکت فراوان باشند و در راه معرفی و ترویج اندیشه های متعالی و اهداف زندگی پر برکت آن بزرگوار گام بردارند.

دکتر عباس صدیقی نژاد
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان