شنبه 9 مرداد 1400
تاریخ 1400/03/05     تعداد دفعات مشاهده 177 بار     ساعت 14:47:48     گروه خبری اخبار معاونت توسعه مدیریت و منابع

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نحوه حضور و فعالیت واحدهای زیر مجموعه دانشگاه را برای هفته پیش رو از 8 لغایت 13 خرداد ماه سال جاری مطابق جدول ذیل اعلام نمود.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

دکتر صدیقی نژاد_ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا و براساس وضعیت قرمز، نارنجی و زرد، نحوه حضور کارکنان در واحدهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای هفته پیش رو از 8 لغایت 13 خرداد  ماه سال جاری طبق جدول ذیل اعلام نمود و افزود؛ در شرایط کنونی، به منظور کاهش زمینه انتشار ویروس کرونا و حفظ ایمنی و سلامت جامعه و کارکنان دانشگاه، و جلوگیری از ازدحام نیرو در واحدها، حضور کارکنان به نحوی مدیریت شود تا امورات سازمان بصورت دورکاری از سوی آن حوزه انجام پذیرد تا از تردد غیر ضروری ارباب رجوع کاسته شود.

وی همچنین اظهار داشت: هرگونه تغییرات در مفاد بخشنامه پس از هماهنگی با مراجع ذیصلاح و رصد شرایط همه گیری ویروس کووید19 متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

دکتر صدیقی نژاد در پایان یادآور شد : کاهش حضور پرسنل باید به نحوی تنظیم شود که موجب اخلال در ارایه خدمات اداری، مالی و آموزشی و ... نشود.

همچنین در شهرهایی که در وضعیت زرد قرار دارند، حضور کامل کارکنان در محل کار  الزامی است.