یکشنبه 30 خرداد 1400
تاریخ 1400/02/12     تعداد دفعات مشاهده 105 بار     ساعت 12:01:28     گروه خبری اخبار معاونت توسعه مدیریت و منابع

صبح امروز _ 12 اردیبهشت ماه، دکتر صدیقی نژاد بطور سرزده از پروژه عمرانی واقع در مجموعه دانشگاهی سایت لاکان بازدید نمود.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

صبح امروز _12 اردیبهشت ماه، دکتر عباس صدیقی نژاد_ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به طور سرزده از پروژه عمرانی "اورژانس 120 تختخوابی بحران"  واقع در مجموعه دانشگاهی سایت لاکان بازدید نمود و از نزدیک روند ساخت و تجهیز این سالن را مورد بررسی قرارداد.

همچنین در ادامه این بازدید دکتر صدیقی نژاد از محل نصب و فرآیند بهره برداری دستگاه اکسیژن ساز واقع در مرکز آموزشی درمانی 17 شهریور و الزهرا(س) نیز بازدید نمود.

گفتنی است؛ مدیر منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این بازدید دکتر صدیقی نژاد را همراهی نمود.

بازدید