شنبه 22 خرداد 1400
تاریخ 1400/02/09     تعداد دفعات مشاهده 121 بار     ساعت 15:16:57     گروه خبری اخبار معاونت توسعه مدیریت و منابع

صبح امروز _ ۹ اردیبهشت ماه، دکتر صدیقی نژاد بطور سرزده از دو پروژه عمرانی واقع در شهرستان لنگرود بازدید نمود.
تصویر
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
صبح امروز _۹ اردیبهشت ماه، دکتر عباس صدیقی نژاد_ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهمراه مدیر منابع فیزیکی و طرحهای عمرانی دانشگاه، به طور سرزده از پروژه کلینیک ویژه واقع در شهرستان لنگرود بازدید نمود تا جهت محوطه سازی این پروژه تصمیمات لازم اتخاذ شود.
همچنین در ادامه، دکتر صدیقی نژاد از پروژه  عمرانی ساخت منازل مسکونی واقع در محوطه بیمارستان شهید حسین پور لنگرود نیز بازدید کرد و ضمن تاکید بر حسن انجام کار بر تسریع در تکمیل بموقع پروژه ها سفارش نمود.
بازدید