پنجشنبه 27 خرداد 1400
تاریخ 1399/12/06     تعداد دفعات مشاهده 69 بار     ساعت 14:20:39     گروه خبری اخبار کمیته تحقیقات

جلسه شورای پژوهشی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به صورت مجازی برگزار شد.
تصویر

به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ هفتمین جلسه شورای پژوهشی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال 1399، ظهر روز سه شنبه پنجم اسفندماه با حضور سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی و مشارکت اعضای شورای پژوهشی کمیته مذکور به صورت ویدیوکنفرانس برگزار گردید.

در این جلسه، سه طرح تحقیقاتی در کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در خصوص برنامه ریزی و هماهنگی جهت برگزاری همایش ایده پردازی به صورت مجازی بحث و تبادل نظر انجام شد.