یکشنبه 30 خرداد 1400
تاریخ 1399/11/25     تعداد دفعات مشاهده 57 بار     ساعت 10:45:21     گروه خبری اطلاع رسانی کارگاهها

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دومین کارگاه مجازی تحت وب با موضوع نظـام ثبـت بیمـاری هـا و پیامدهای سلامت (رجیستری) تحت عنوان "کنترل کیفیت داده ها و تهیه گزارش در ثبت بیماری ها" در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور را در تاریخ 26 بهمن ماه سال جاری برگزار می کند.
تصویر به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان دومین کارگاه مجازی نظـام ثبـت بیمـاری هـا و پیامدهای سلامت (رجیستری) با موضوع "کنترل کیفیت داده ها و تهیه گزارش در ثبت بیماری ها" ویژه اعضای هیأت علمی و پژوهشگران دانشگاه های علوم پزشکی کشور را با سخنرانی دکتر کـاظم زنـده دل- مسـوول برنامه ملی ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت رأس ساعت 13 الی 16 روز یکشنبه، 26 بهمن ماه سال جاری به صورت آنلاین برگزار می کند.

از این رو علاقمندان می توانند جهت شرکت در کارگاه "نظـام ثبـت بیمـاری هـا و پیامدهای سلامت (رجیستری)" صرفاً از طریق لینک: https://vc.gums.ac.ir/ch/research اقدام نمایند. درج کامل نام و نام خانوادگی(فارسی)، نام دانشگاه، و پست الکترونیـک (E-mail) در قسـمت "پیـام" Sky Room جهت صدور و ارسال گواهی شرکت در کارگاه الزامی است.