سایت اصلی دانشگاه |  یکشنبه 30 خرداد 1400 English

دیروز :  33

در قالب بیست وهشتمین آئین پویش ره سلامت
09:48 1400/03/12
در پی سفر دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به استان گیلان و همزمان با افتتاح 30 پروژه بزرگ و عام‌المنفعه حوزه سلامت گیلان در سال جدید دو پروژه ی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دهستان کسماء و خانه بهداشت نوکاشت صومعه‌سرا افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
08:25 1400/02/30
به اطلاع کادر پزشکی مشمول ماده 4 قانون سازمان نظام پزشکی می رساند که هشتمین دوره انتخابات این سازمان در روز جمعه 25 تیر ماه بطور همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد .
09:11 1400/02/19
جمعی از همکاران شبکه بهداشت صومعه سرا که بر اساس الویت بندی در اولین مرحله از شروع واکسیناسیون کرونا بر علیه این بیماری واکسینه شده بودند روز شنبه 18 اردیبهشت با حضور در سالن هلال احمر صومعه سرا دوز دوم واکسن اسپوتنیک وی را دریافت کردند .
08:37 1400/02/18
همزمان با دیگر شهرهای استان گیلان واکسیناسیون کووید 19 در صومعه سرا ازتاریخ 9 اردیبهشت در سالن ورزشی هلال احمر شروع شده و همچنان ادامه دارد . در تاریخ 16 اردیبهشت مسئولین استانی از چگونگی اجرای طرح واکسیناسیون در سالن هلال احمر صومعه سرا بازدید کردند.
13:21 1400/02/02
1 تا 7 اردیبهشت ماه هفته سلامت است و این شعار برای هفته سلامت امسال انتخاب شده است : (( ساخت جهانی عادلانه تر و سالم تر )) به این منظور کمیته درون بخشی این هفته با شرکت کارشناسان واحد های ستادی در تاریخ 1 اردیبهشت در مرکز بهداشت صومعه سرا برگزار شد .
12:51 1400/02/02
در گام دوم واکسیناسیون برعلیه بیماری کرونا ، نوبت به پرسنل بهداشتی و جانبازان سرافراز رسیده تا با تزریق واکسن میزان ابتلا به بیماری کرونا را کاهش دهند .
10:29 1399/12/29
نغمه شادی و شور همراه ماه شعبان است ، بهجت و سروری که با ولادت امام حسین ع در روز سوم شروع می شود و با ولادت قمر منیر بنی هاشم حضرت ابالفضل و امام زین العابدین حضرت سجاد ادامه می یابد و در نیمه شعبان به ولادت حضرت قائم ختم می شود. این ایام فرخنده و خجسته بر همه دلداگان و عاشقان اهل بیت علیهم السلام مبارک باد .
13:21 1399/12/06
فردا 7 اسفند برابر با 13 رجب مصادف با سالروز ولادت سراسر نور مولود کعبه ، امیرالمومنین ، صراط المستقیم ، امام الابرار ، قرآن الناطق ، قسیم الجنه و نار ، اسد الله و مظهر العجائب حضرت علی بن ابی طالب و روز گرامی داشت مقام پدر است . روابط عمومی شبکه بهداشت صومعه سرا این روز بسیار فرخنده را به همه مسلمانان و شیعیان جهان تبریک عرض می نماید .

دکتر سالاری در پیامی ضمن تقدیر و تبریک به خالقان حماسه انتخابات ۲۸ خرداد؛
دکتر سالاری در نشست شورای فنی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
رییس‌جمهور در آیین افتتاح وبیناری بیمارستان شهید حسین‌پور لنگرود:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست مشترک با مجمع نمایندگان استان:
در نشست مشترک نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی با مسوولان دانشکاه علوم پزشکی گیلان مطرح شد؛