پنجشنبه 3 تیر 1400
تاریخ 1400/01/24     تعداد دفعات مشاهده 350 بار     ساعت 18:25:06     گروه خبری اخبار و تازه های اداره بازرسی

شبانگاه امروز دکتر حیدر محمودی چناری-مدیر بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه از مراکز درمانی شهرستان رودبار ، بیمارستانهای سلامت رستم‌آباد ، ولی عصر(عج) رودبار و ۳۱ خرداد منجیل به صورت سرزده بازدید نمودند.
تصویر
به گزارش روابط عمومی مدیریت بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه ؛ در ساعات اولیه امشب دکتر حیدر محمودی چناری - مدیر بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه به صورت سرزده از  بیمارستان های سلامت رستم آباد ، ولی عصر(عج) رودبار و ۳۱ خرداد منجیل در راستای نظارت بر عملکرد واحدهای تابعه بازدید نمودند .
در این بازدیدها مدیر بازرسی دانشگاه و کارشناس این مدیریت با حضور در بخش های درمانی این بیمارستان ها ، علاوه بر بررسی نحوه عملکرد ارایه خدمات درمانی ، وضعیت بیماران بستری کووید ۱۹ را بررسی نمودند.