سه شنبه 25 خرداد 1400
تاریخ 1400/01/16     تعداد دفعات مشاهده 269 بار     ساعت 20:34:49     گروه خبری اخبار و تازه های اداره بازرسی

دکتر حیدر محمودی- مدیر بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه از پروژه های درمانی در حال اجرای شهرستان های لنگرود و رودسر بازدید کردند.
تصویر به گزارش روابط عمومی مدیریت بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه ؛ ظهر امروز ، دکتر حیدر محمودی - مدیر بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه با همراهی دکتر محمدی- مدیر بین الملل دانشگاه ، از پروژه های در حال اجرا و افتتاح دانشگاه در حوزه درمان در شهرستان های لنگرود و رودسر بازدید کردند.
در این بازدید که در راستای حسن نظارت بر عملکرد واحدهای اجرایی انجام شد ضمن سنجش میزان تجهیزات و آمادگی این واحدها ، راهنمایی های لازم جهت دستیابی به حداکثر هماهنگی جهت افتتاح این پروژه ها ارایه گردید.