سایت اصلی دانشگاه |  دوشنبه 24 خرداد 1400 English
تاریخ 1398/06/03     تعداد دفعات مشاهده 289 بار     ساعت 08:00     گروه خبری اخبار شبکه های بهداشت و درمان شفت

کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت به مناسبت بزرگداشت روز پزشک مراسم تقدیر از پزشکان را در دفتر مدیریت برپا نمودند.
تصویر

به گزارش روابط عمومی شبه بهداشت شهرستان شفت ،سوم شهریور ماه سال 98 ساعت 11:20 مراسم بزرگداشت روز پزشک در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت برگزار شد. در این مراسم که با حضور کارشناسان ستادی برگزار شد آقای رحیمی معاون بهداشتی شبکه ضمن تبریک به پزشکان گزارشی از تلاشهای پزشکان در ارتقائ سلامت جامعه در غالب طرح پزشک خانواده ارائه نمودند ،سپس اقای دکتر سلیمانی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت ضمن تشکر از همکاران جهت تدارک مراسم  و تبریک به پزشکان، از مقام و جایگاه پزشک در نظام سلامت و چالش ها مطالبی ارائه نمودند .خاطر نشان می کند این مراسم در مراکز بهداشتی و درمانی تابعه  نیز برگزار شده بود.