صفحه اصلی |  یکشنبه 30 خرداد 1400 English
تاریخ 1399/12/12     تعداد دفعات مشاهده 47 بار     ساعت 13:28:27     گروه خبری اخبار مرکز سلامت

وبینار کنفرانس علمی یک روزه طب و بهداشت سالمندان (بررسی اختصاصی)، به همت مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با کسب امتیاز بازآموزی از سامانه آموزش مداوم کشوری در مورخ 99/12/11 برگزار گردید.
تصویر

وبینار کنفرانس علمی یک روزه طب و بهداشت سالمندان (بررسی اختصاصی)، به همت مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از طریق آموزش مداوم کشوری با امتیاز بازآموزی  مورخ 99/12/11 به صورت مجازی برگزار گردید.

این وبینار که در فضای مجازی برای پزشکان عمومی، پزشک عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده با امتیاز بازآموزی از سامانه مداوم پزشکی برگزار گردید. سخنرانان برنامه ( سرکار خانم دکتر زهرا محتشم امیری، دکتر فرحناز پاکدامن، دکتر زهرا عباسی رنجبر، دکتر محمد عباسی، دکتر علی فتح اللهی، دکتر مرجان مهدوی روشن) مباحث علمی خود را در مورد موضوع: سالمندی در ایران و جهان، افتادن (سقوط) در سالمندان، بیماری‌های شایع غدد در سالمندان(اختصاصی)، بیماری‌های اختلالات اضطرابی و افسردگی در سالمندان، بی اختیاری ادرار در سالمندان، تغذیه در سالمندان، را برای گروه هدف ارائه نمودند.