سایت اصلی دانشگاه |  چهارشنبه 26 خرداد 1400 English
تاریخ 1400/02/09     تعداد دفعات مشاهده 60 بار     ساعت 06:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

دکتر آبتین حیدرزاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی پیامی روز روانشناس و مشاور را به فعالان این عرصه تبریک گفت.
تصویر

به گزارش روابط غمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ متن پیام تبریک دکتر آبتین حیدرزاده به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سلامت روان یکی از شاخص های اصلی سلامت جامعه است و نقش چشمگیری در کارآمدی و پیشرفت آن دارد. موضوع بهداشت روانی و تامین آن از آنجایی که با کارآیی فردی و اجتماعی افراد گره خورده بدون شک در پیشرفت های علمی، صنعتی، فرهنگی و ... جامعه بسیار موثر است.

سلامت ارکان مختلفی دارد  و منحصردانستن سلامت به سلامت جسم به دور از اندیشه ورزی است و نظام سلامت زمانی پیشرفت خواهد کرد که به همه این ابعاد توجه ویژه داشته باشد.

شرایطی که همه گیری کووید19 برای مردم کشور عزیزمان ایجاد کرد، نیاز به همدلی و مدیریت استرس امری بسیار ضروری به نظر می رسید که از همان ابتدا کارشناسان سلامت روان فعالیت های خود را در راستای کاهش اضطراب آغاز نموده و با ادامه روند آموزش های لازم در زمینه خود مراقبتی حوزه سلامت روان و مشارکت در پاسخگویی تلفنی سامانه 4030 و دیگر فرصت های ارتباط مجازی تلاش نمودند تا  در آرامش روانی جامعه گام موثری بردارند.

در این یک سال و اندی که جامعه جهانی و جامعه ما درگیر بیماری کرونا بوده است مسائل و عوارض پیچیده‌ای افراد جامعه را درگیر خود نموده است که روانشناسان نقشی بی‌بدیل در کاهش آلام و عوارض آن داشته‌اند. کارشناسان سلامت روان، همگام با سایر مدافعین سلامت همواره در خط مقدم مبارزه با کرونا و مقابله با عوارض روحی روانی ناشی از آن حضوری فعال و پررنگ داشتند، در مراکزخدمات جامع سلامت، آرامستان، بیمارستان، مراکز کرونا، مشاوره تلفنی ، مشاوره سوگ، سامانه4030 و ...

اینجانب ضمن تبریک روز روانشناس و مشاور به کلیه همکاران روانشناس عزیز و گرامیم در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ویژه کارشناسان مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت که متعهدانه و دلسوزانه تمام توان خود را برای کاهش آلام رنج افراد جامعه به کار بسته اند از زحمات بی شائبه یکایک آنها تشکر و قدردانی می‌نمایم.
امیدوارم با لطف خداوند متعال و تلاش و کوشش همه شما عزیزان، شاهد شکوفایی و بالندگی روز افزون جامعه اسلامی و ارتقاء شاخص‌های سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی باشیم.

دکتر آبتین حیدرزاده - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان