سایت اصلی دانشگاه |  شنبه 9 اسفند 1399 English
تاریخ 1399/07/29     تعداد دفعات مشاهده 85 بار     ساعت 08:00     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت و درمان رودبار

دکتر انوش دهنادی مقدم معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه مدیر خدمات پرستاری و مدیر نظارت و ارزشیابی دانشگاه مورخه 28/7/99 از بیمارستان ولیعصر(عج) رودبار بازدید نمودند .
تصویر

در این بازدید که به علت راه اندازی بخش ای سی یو بیمارستان رودبار صورت گرفت معاون درمان دانشگاه از سایر بخش های بیمارستان رودبار بازدید میدانی بعمل اورد و در خصوص راه اندازی بخش ای سی یو و همچنین ایجاد بخش مخصوص بیماران کرونایی در بیمارستان با توجه به شیوع بیماری کووید-19 دستورات موکدی صادر نمودند .ایشان در خصوص تامین تجهیزات و نیروی انسانی لازم جهت راه اندازی بخش های فوق با تاکید ویژه در خصوص بازگشایی سریع بخش ای سی یو بیمارستان دستوراتی را جهت پیگیری به مسئولان ذیربط صادر نمودند.