سایت اصلی دانشگاه |  سه شنبه 19 اسفند 1399 English
تاریخ 1399/07/16     تعداد دفعات مشاهده 120 بار     ساعت 13:00     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت و درمان رودبار

دکتر هادی توزنده جانی متخصص جراحی عمومی با حکم ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان ریاست جدید بیمارستان ولیعصر(عج) رودبار منصوب شد
تصویر

مراسم معارفه ریاست جدید بیمارستان رودبار امروز 16 مهر ماه با حضور معاونین دانشگاه علوم پزشکی گیلان،معاون فرماندار رودبار،مدیر شبکه بهداشت،روسای بیمارستانها،بسیج جامعه پزشکی رودبار و جمعی از پرسنل و خانوادهای معظم شهدا،ایثارگران،جانبازان برگزار گردید . در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات اقای دکتر محمدعلی خصوصی ، اقای دکتر هادی توزنده جانی با حکم ریاست دانشگاه به عنوان ریاست جدید بمارستان ولیعصر(عج) رودبار منصوب شد. گفتنی ست دکتر نوزنده جانی از سال 1383 تاکنون در رودبار حضور فعال داشته و خدمات ارذند ه ای در زمینه پزشکی به مردم محروم این شهرستان ارئه نموده و از جمله به مدت دو سال نیز ریاست بیمارستان منجیل را نیز به عهده داشته اند .