سایت اصلی دانشگاه |  سه شنبه 19 اسفند 1399 English
تاریخ 1399/05/29     تعداد دفعات مشاهده 94 بار     ساعت 07:00     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت و درمان رودبار

کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار از شیوه نامه های بهداشتی حوزه آزمون کنکور سراسری 99 دانشگاه گیل رستم آباد بازدید نمودند.
تصویر

در تاریخ 28 مراداد 1399 کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار با توجه به افزایش نگرانی داوطلبان کنکور سراسری و والدین آن‌ها درباره ابتلا به ویروس کرونا در زمان برگزاری کنکور سراسری ، از حوزه آزمون دانشگاه گیل رستم آباد بازدید نمودند و شیوه نامه های بهداشتی در آن حوزه را مورد بررسی قرار دادند.

* نکات پیشگیری از ابتلا به این ویروس وجود دارد که احتمال بیماری‌زایی را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد :

استفاده از خودرو شخصی

از خودرو شخصی استفاده کنید تا درگیر حمل و نقل عمومی نشوید.

رعایت شیوه‌نامه‌ها:

داوطبان حتما وسایل حفاظت شخصى از جمله ماسک و ماده ضدعفونى کننده و … همراه داشته باشند.

وسایل غیرضروری ممنوع:

از آوردن وسایل غیرضرورى به داخل جلسه امتحان خوداری کنید.

فواصل را رعایت کنید

فاصله حداقل یک متر و نیم را با داوطلبان و عوامل اجرایی رعایت کنید.

ماسک اجباری است:

در طول آزمون از ماسک استفاده کنید و چند ماسک دیگر هم همراه داشته باشید.

از نقل و انتقال وسایل بپرهیزید:

وسایل شخصی خود را با دیگران به اشتراک نگذارید.

تغذیه شخصی

می‌توانید مواد غذایی بسته‌بندی شده همراه داشته باشید.

تجمع ممنوع

پس از اتمام آزمون هرچه سریع‌تر محل را ترک کنید.