شرح وظایف
واحد نظارت برمواد غذایی و بهداشتی
-
همکاری در تهیه مدارک لازم برای صدور پروانه های بهره برداری و ساخت و بسته بندی و
نیزکد بهداشتی جهت کلیه موسسات مشمول قانون نظارت بر مواد خوردنی، آشامیدنی ،
آرایشی ، بهداشتی در سطح رودسر.
- کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی، آشامیدنی و بهداشتی و
جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف.
-کنترل و بهبود شرایط نگهداری مواد غذایی و بهداشتی.
-کنترل و بهبود شرایط تولید ظروف و مواد بسته بندی.
- اعلام قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی به متقاضیان تاسیس واحدهای تولیدی و
رعایت قوانین و ضوابط مربوط در هنگام ارسال مدارک برای صدور پروانه های بهداشتی.
- نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
توسط تولیدکنندگان برروی برچسب محصولات(درج شماره پروانه ساخت، تاریخ تولید و
انقضاء مصرف – سری ساخت آدرس محل تولید، نام واحد
تولیدی).
- برخورد قانونی با افراد و واحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و
بهداشتی و همکاری با مراجعه قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلفات احتمالی.
- رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی با معرفی کمیسیون ماده 11 قانون
تعذیرات حکومتی. رسیدگی به شکایات واصله از مواد غذایی و بهداشتی تولیدشده در
شهرستان و پیگیری شکایات واصله از شهرهای دیگر و خارج از استان.
- همکاری و مشارکت با ادارات و سایر سازمانها در زمینه اجرای طرح های مرتبط
با مواد غذایی و بهداشتی.
- هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانین HACCP.GMP.GHP و همکاری لازم در زمینه اخذ گواهینامه های
فوق.
- ارتقاء توانمندی مسئولین فنی واحدهای تولیدی در انجام شرح وظایف .
- جمع آوری طبقه بندی، تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت
کارخانجات و ارسال گزارشات لازم به استان.
- همکاری درون سازمانی و برون سازمانی در جهت آموزش و اطلاع رسانی عمومی.
- آموزش مصرف کنندگان وکسانیکه با مواد غذایی سرو کار دارند در استفاده
ایمن از مواد غذایی که یکی از کلیدی ترین تدابیر در جلوگیری از بیماریهای ناشی از
غذا است.
- بسط وگسترش سیستم های مدیریت ایمنی غذا نظیرISO 22000 و HACCPابزاری مفید برای پیشگیری مخاطرات ناشی از
مواد غذایی میباشد.