سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان |  دوشنبه 4 مرداد 1400 English
تاریخ 1400/01/08     تعداد دفعات مشاهده 41 بار     ساعت 09:17:05     گروه خبری مرکز تحقیقات بهداشت باروری

تصویر

وبینار آموزشی با عنوان: "مدیریت بیماران پاسخ­ دهندۀ ضعیف به تحریک تخمدان

(Management of Poor Ovarian Responders)"

با هدف "ارتقاء دانش باروری و تازه­های درمان، مدیریت بیماران  پاسخ­دهندۀ ضعیف به تحریک تخمدانو با ارائه امتیاز بازآموزی آموزش مداوم در تاریخ 10 اسفند 1399 توسط مرکز تحقیقات بهداشت باروری برگزار گردید.

دبیرعلمی برنامه: دکتر رویا کبودمهری

دبیر اجرایی برنامه: دکتر سیده هاجر شارمی

سخنرانان برنامه: دکتر زیبا ظهیری(متخصص زنان و زایمان فلوشیپ نازایی) ، دکتر رویا کبودمهری (متخصص زنان و زایمان فلوشیپ نازایی)

تعداد شرکت کننده: 47 نفر

برای 41 نفر از شرکت کنندگانی که تا 72 ساعت بعد از پایان برنامه در آزمون شرکت نموده و نمرۀ قبولی کسب نمودند گواهی صادر شد.

شناسه برنامه آموزش مداوم: 262836

گروه هدف: متخصصین زنان و زایمان، PHD بیولوژی تولید مثل

امتیاز بازآموزی: 3 امتیاز

لینک اسلاید سخنرانان یک ساعت بعد از اجرای کامل آن در قسمت منوی اصلی سامانه آموزش مداوم بارگزاری گردید.

لینک دسترسی به محتوای وبینار، فیلم و اسلایدهای برنامه: