1)ثبت اطلاعات مربوط به
مراکزتهیه وتوزیع واماکن عمومی وکلیه اقدامات قانونی مربوطه درسامانه جامع بازرسی
بهداشت محیط وحرفه ای
2)استفاده از وسایل سنجش پرتابل دربازرسی های میدانی از
قبیل دستگاههای سنجش بارمیکروبی ،سنجش دمای نگه داری موادغذایی ،سنجش میزان نمک
خمیر نان ،سنجش میزان اسیدیته خمیر نان توسط بازرسین بهداشت محیط
3)اجرای دستورالعمل جدید بازرسی ابلاغ شده از طرف مرکز
سلامت محیط وکار
4)پاسخ به استعلام واعلام نظر کارشناسی درخصوص صدور پروانه
های بهره برداری مراکز تهیه وتوزیع موادغذایی واماکن عمومی