چهارشنبه 13 مرداد 1400
تاریخ 1400/03/26     تعداد دفعات مشاهده 90 بار     ساعت 09:30:48     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

مجمع خیران نخبه پرور استان فارس با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اقدام به اعطای جایزه علمی، بورس تحصیلی و حمایت از تولیدات بیوتکنولوژی با نام "پروفسورفریدون مهبودی" کرده است.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مجمع خیران نخبه پرور استان فارس با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اقدام به اعطای جایزه علمی، بورس تحصیلی و حمایت از تولیدات بیوتکنولوژی در زمینه بیوتکنولوژی دارویی و بیوتکنولوژی پزشکی با نام "پروفسورفریدون مهبودی- استاد مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی انستیتو پاستور ایران" کرده است.

لازم به ذکر است؛  به دانشجویان برگزیده دکترای بیوتکنولوژی دارویی، بیوتکنولوژی پزشکی و دکترای سایر رشته ها یا فارغ التحصیلان سه سال اخیر دانشگاه های داخل و یا خارج از کشور که در زمینه تولید داروهای بیوتکنولوژی فعالیت قابل توجهی داشته اند، جایزه تعلق خواهد گرفت.

از این رو متقاضیان واجد شرایط می توانند حداکثر تا تاریخ ۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۰ جهت تبت نام به آدرس زیر مراجعه نمایند.