شنبه 29 خرداد 1400
تاریخ 1400/02/06     تعداد دفعات مشاهده 74 بار     ساعت 11:28:13     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

بیست‌ودومین کنگره مجازی سالیانه ملی و هشتمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی، شهریور 1400 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می‌شود.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ "بیست و دومین کنگره سالیانه ملی و هشتمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی"، در تاریخ 9 الی 11 شهریور ۱۴۰۰ توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد به صورت مجازی برگزار می گردد. محورهای اصلی همایش: بیماری های غیر واگیر، ارتقاء سلامت، سرطان و پیوند اعضا، علوم پایه پزشکی، طراحی و ارزیابی داروها، بهداشت دهان و دندان، پرستاری و مامایی و ... است. محورهای ویژه این همایش نیز شامل: کووید (پیشگیری، درمان، مراقبت، سبک زندگی ، خود مراقبتی، فرهنگ، اقتصاد و معیشت، ایمنی و بهداشت محیط، آموزش، مدیریت بحران و ارائه تجارب و راهکار ها)، Tele Health و تعیین کننده های اجتماعی سلامت (SDH) می باشد.

شروع ثبت نام داوران در سایت و دریافت رزومه داوری: ۳۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۰

مهلت ثبت نام داوران برای شرکت در کارگاه: ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰

مهلت اولیه ارسال چکیده مقالات: یکم اردیبهشت‌ماه لغایت بیستم خردادماه ۱۴۰۰

پژوهشگران می توانند جهت ارسال رزومه برای شرکت در فراخوان داوری و نیز ارسال خلاصه مقالات، از طریق لینک های زیر اقدام نمایند.

شماره تماس: ۰۵۱۵۷۲۲۰۵۷۶

آدرس ایمیل جهت ارسال رزومه داوری: 22arcims@gmu.ac.ir