چهارشنبه 25 فروردین 1400
تاریخ 1399/12/10     تعداد دفعات مشاهده 375 بار     ساعت 12:34:57     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، زمان برگزاری کارگاه آموزشی مجازی "رفرنس دهی Mendeley" را 12 اسفندماه سال جاری اعلام کرد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با همکاری دانشکده پزشکی رشت کارگاه مجازی تحت عنوان "رفرنس دهی Mendeley" ویژه اعضای هیات علمی، کارشناسان مراکز تحقیقاتی، دستیاران تخصصی رشته های مختلف را با سخنرانی دکتر معصومه فغانی- عضو هیأت علمی دانشگاه، رأس ساعت 10 الی 12 روز سه شنبه 12 اسفندماه سال جاری به صورت آنلاین برگزار می کند.

از این رو علاقمندان می توانند نسبت به ثبت نام خود از طریق لینک فرم ثبت نام آنلاین در کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اقدام نمایند.

لازم به ذکر است؛ حضور ثبت نام کنندگان در کارگاه "رفرنس دهی Mendeleyصرفاً از طریق لینک: https://vc.gums.ac.ir/ch/research امکان پذیر می باشد. درج کامل نام و نام خانوادگی(فارسی)، نام دانشگاه، و پست الکترونیـک (E-mail) در قسـمت "پیـام" Sky Room جهت صدور گواهی شرکت در کارگاه الزامی است.