سه شنبه 12 اسفند 1399
تاریخ 1399/10/23     تعداد دفعات مشاهده 130 بار     ساعت 18:24:18     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

دانش آموخته رشته دندانپزشکی (مقطع دکتری عمومی) دانشگاه علوم پزشکی گیلان، "دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور" در سال 1399 شد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر دینا ملکی- دانش آموخته رشته "دندانپزشکی" (مقطع دکتری عمومی) دانشگاه علوم پزشکی گیلان (ورودی مهر 1393)، براساس ارزیابی کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مفتخر به کسب عنوان دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور در سال 1399 شد.

فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر برجسته کشوری مرتبط با موضوع بند «ک» ماده ۲ آیین‌نامه «تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی ویژه استعدادهای درخشان» می باشد و دانشجویان پس از کسب این عنوان جزء استعدادهای درخشان دانشگاه های علوم پزشکی محل تحصیل خود قرار می گیرند.

لازم به ذکر است؛ دکتر دینا ملکی، اولین دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال جاری  می باشد که موفق به کسب عنوان دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور شده  است.